PRAVILNIK INVICTUS FITNESS CENTRA

  • Maloljetne osobe od 16-18 godina mogu se upisati uz upisnicu koju potpiše roditelj ili odgovorna osoba.
  • Maloljetne osobe od 14-16 godina mogu se upisati te koristiti usluge teretane uz obavezno prisustvo roditelja ili odgovorne osobe.
  • Probni sat (teretana / grupni trening) nudimo besplatno uz ispunjavanje pristupnice i obaveznu identifikaciju osobnog dokumenta.

Članstvo, akcije, članarine

Učlanjenje i prihvaćanje članstva u Invictus Fitness centru slobodno je. Osobne podatke klijenta koristiti ćemo isključivo za svoju bazu podataka. Usluge centra mogu koristit isključivo članovi. Svaki član će dobiti člansku iskaznicu, koja nije prenosiva na drugu osobu. Prilikom dolaska potrebno je prijaviti se na recepciji centra, predati člansku iskaznicu (ili do dolaska iste prijaviti se imenom i prezimenom). U slučaju sumnje u neispravnost i neistinitost podataka iste ćemo provjeriti na adekvatan način i u slučaju opravdane sumnje i dokaza o nepoštivanju pravila članstva poduzeti mjeru naplate korištenja usluga centra ili ispisa člana iz kluba. Prilikom prvog dolaska u centar molimo Vas da na recepciji centra upišete osobne podatke i iskoristite pravo na probni trening.

Invictus Fitness centar zadržava pravo ponude akcija i promocija bilo kojeg dana u mjesecu, kao i promjene uvjeta, te trajanja pogodnosti. Sve nove akcije bit će objavljene na web-u, Facebook stranici i oglasnoj ploči centra. Moguće je korištenje samo jedne akcijske ponude, prema kojoj se klijent odlučuje za jednu akcijsku ponudu koja mu više odgovara. Akcijski uvjeti nisu prenosivi na drugi vremenski period. Ne mogu se koristiti pogodnosti iz dvije akcije istodobno.

Svaka uplaćena članarina (osim polugodišnje i godišnje) iskoristiva je isključivo u trajanju od mjesec dana od dana uplate članarine. Povrat uplaćene članarine nije moguć niti je članarina prenosiva na drugu osobu.

Odgoda; pauza članarine unutar tekućeg mjeseca, za koji je klijent platio članstvo, može se maksimalno koristiti jedan puta uz prethodnu najavu 1 dan prije tražene odgode, a ista počinje teći od sljedećeg dana u maksimalnom trajanju od 7 dana.

Za izgubljenu, ukradenu ili oštećenu člansku iskaznicu plaća se naknada prema cjeniku Invictus Fitness centra.

Kućna pravila

Kako bi Vam osigurali što ugodniji boravak u našem centru, molimo Vas da se pridržavate određenih pravila našeg kućnog reda.

Za korištenje svih usluga i prostorija centra potrebno je imati sportsku odjeću i obuću (čiste tenisice), ručnik. Ako osoba nema adekvatnu opremu, osoblje kluba može je zamoliti da dođe ponovno s opremom.

Molimo Vas da sve rekvizite (utege, trake, bučice, strunjače…) nakon vježbanja odložite na njihovo mjesto. Molimo da prostor ostavite čistim i urednim i koristite ga s pažnjom prema predmetima i ostalim članovima koji borave istovremeno u prostorijama centra.

Prilikom kašnjenja na termin grupnog programa molimo Vas da nas kontaktirate. U slučaju kašnjena više od 10 minuta, od samog početka vježbanja molimo da ne ulazite u dvoranu. U suprotnom, osoblje recepcije i/ili trener mogu Vas zamoliti da ne ulazite na sat koji je u tijeku zbog ometanja ostalih sudionika.

Trener može smanjiti ili povećati broj sudionika u određenoj grupi, kako bi vježbanje bilo sigurno, optimalno i ugodno.

Pića se mogu naručiti i konzumirati samo u sklopu Invictus lounge prostora na samom pultu centra, osim energetskih pića, shakeovi i vode koji se mogu unositi u prostore za vježbanje u adekvatnim bočicama.

Ukoliko član, iz bilo kojeg razloga, ugrožava sigurnost ili rad članova kluba, trener ga može u bilo kojem trenutku zamoliti da napusti dvoranu. U slučaju nepoštivanja ovog pravila  član će  se smatrati odgovornim za nastale posljedice.

Osobne stvari molimo Vas da pohranite na sigurno mjesto. Za izgubljene, nestale ili oštećene stvari unutar svlačionica ili drugih prostorija  centra ne  preuzimamo odgovornost.  Izgubljene ili zaboravljene stvari možete potražiti na recepciji centra.

Korištenje dvorane, i svih prostorija centra isključivo je na vlastitu odgovornost!

Ne odgovaramo za osobne stvari unutar svlačionice.

Djeca su svakako dobrodošla u Invictus Fitness, ali za sve starije od 14 godina, potrebna   je nazočnost roditelja/skrbnika ili našeg stručnog osoblja – trenera; kineziologa kroz cijelo vrijeme trajanja treninga.

U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema molimo Vas da o istima obavijestite trenera prije početka vježbanja.