Naši susretljivi i motivirajući licencirani kineziolozi pomoći će vam da postignete najbolju verziju sebe.

Nikolina          Petar          Hrvoje          Monia

Nikolina

PILATES, FAT BURNING PILATES, FIT BODY, STEP WORKOUT, ABS AND BUTT, POWER PILATES

Magistra kineziologije te instruktorica pilatesa i joge. U Invictus Fitnessu provodim grupne i individualne treninge, a grupe koje vodim su “Pilates”, “Fat burning pilates”, “Fit body”, “Step workout”, “Abs and butt” i “Power pilates”.
Programi

Petar

TRX, STRENGTH WORKOUT

Od malih nogu sam znao da će tjelesna aktivnost na neki način biti isprepletena kroz moj život. Sportsku karijeru nogometaša sam okončao odlaskom na Kineziološki fakultet i otada sam fokusiran isključivo na trenerski posao. U Invictus Fitnessu provodim grupne i individualne treninge, a grupe koje vodim su “TRX” i “Strength workout”
Programi

Hrvoje

SYNRGY360, WAKE UP

Magistar kineziologije. Od malih nogu bavim se različitim sportovima, zbog čega sam i završio kineziološki fakultet. Spreman sam svoje znanje unaprijediti a stečeno znanje prenijeti na naše klijente. U Invictus Fitnessu vodim grupne treninge “Synrgy360” i “Wake up”, te individualne treninge.
Programi

Monia

PRE-WORKOUT, CARDIO PILATES

Magistra kineziologije i bivša reprezentativka Hrvatske u umjetničkom klizanju. Iskustvo koje sam stekla baveći se klizanjem volim prenositi u grupnim programima koje vodim i u individualnim treninzima sa klijentima, a treninge baziram na motoričkim sposobnostima kao što su snaga, koordinacija, ravnoteža i fleksibilnost. U Invictus Fitnessu vodim grupne treninge “Pre-workout” i “Cardio pilates”.
Programi