Naši susretljivi i motivirajući licencirani kineziolozi pomoći će vam da postignete najbolju verziju sebe.

Petar          Nikolina          Ida          Hrvoje

Petar

TRX, STRENGTH WORKOUT

Od malih nogu sam znao da će tjelesna aktivnost na neki način biti isprepletena kroz moj život. Sportsku karijeru nogometaša sam okončao odlaskom na Kineziološki fakultet i otada sam fokusiran isključivo na trenerski posao. U Invictus Fitnessu provodim grupne i individualne treninge, a grupe koje vodim su “TRX” i “Strength workout”
Programi

Nikolina

PILATES, FAT BURNING PILATES, FIT BODY, STEP WORKOUT, ABS AND BUTT, POWER PILATES

Magistra kineziologije te instruktorica pilatesa i joge. U Invictus Fitnessu provodim grupne i individualne treninge, a grupe koje vodim su Pilates, Fat burning pilates, Fit body, Step workout, Abs and butt i Power pilates”.
Programi

Ida

PRE-WORKOUT, CARDIO PILATES

Prvostupnica sam kineziologije, usmjerenje kondicijska priprema sportaša. Cijeli život sam posvećena sportu, a trenutno treniram boks. U Invictus Fitnessu vodim grupne treninge “Pre-workout” i “Cardio pilates”, te individualne treninge.
Programi

Hrvoje

SYNRGY360, WAKE UP

Magistar kineziologije. Od malih nogu bavim se različitim sportovima, zbog čega sam i završio kineziološki fakultet. Spreman sam svoje znanje unaprijediti a stečeno znanje prenijeti na naše klijente. U Invictus Fitnessu vodim grupne treninge “Synrgy360” i “Wake up”, te individualne treninge.
Programi