Naši susretljivi i motivirajući licencirani kineziolozi pomoći će vam da postignete najbolju verziju sebe.

Ana          Petar          Nikolina          Nika

Ana

CARDIO PILATES

Licencirana fitness trenerica. Cijeli život sam u sportu. Trenirala Cross trčanje, rukomet i odbojku. Još uvijek treniram odbojku ali najviše vremena provodim u teretani. Radim s rekreativcima ali sam i trener grupnog programa Cardio pilatesa i Pre-workout u Invictus fitnessu. Cilj promicanje svijesti o zdravom načinu života, vođenje brige o vlastitom tijelu.
Programi

Petar

TRX,BODYWEIGHT

Imam 22 godine, a već kao učenik sam znao će tjelesna aktivnost na neki način biti isprepletena kroz moj život. Sportsku karijeru nogometaša okončao sam odlaskom na Kineziološki fakultet i otada sam fokusiran isključivo na trenerski posao. U Invictus fitness stigao sam u studenom 2019 godine, a provodim grupne i individualne treninge. Grupni programi koje vodim su „trx“ i „bodyweight”.
Programi

Nikolina

PILATES, VERTEBRA I FAT BURN PILATES, HIIT, A&B, STEP WORKOUT

Nikolina Grguric, magistra kineziologije, instruktorica pilatesa i joge, osobna trenerica i voditeljica grupnih programa u Fitnessu Invictus (Pilates, Vertebra i Fat burn Pilates, HIIT, A&B, Step workout).
Programi

Nika

SYNRGY 360

Prvostupnica sam kineziologije i tehničar nutricionist. Vodim grupni trening Synrgy 360, Wake up, individualne treninge i izrađujem planove prehrane.
Programi